Traditie si Pasiune

Serving Highgrove Since 1987.


La Kostas Taverna

Localizată pe strada Traian 238, într-un cartier istoric al Bucureștilor, La Kostas Taverna îți oferă o experiență completă a gustului autentic grecesc: preparate și băuturi tradiționale grecești, design 100% grecesc, muzică și atmosferă grecești.

Meniul La Kostas Taverna este preparat numai din ingrediente proaspete, pe care le aducem direct din patria bucătăriei elene, Grecia: fructele de mare, peștele, uleiul de măsline extravirgin, iaurtul, brânza feta, untul, condimentele, roșiile, rucola, ceapa roșie și majoritatea ingredientelor pentru salate, dulciurile tradiționale – sarailie, kataif, baclava, dulcețuri (de măsline Kalamata, trandafiri, portocale, cireșe, smochine), halva cu dulceață de trandafiri sau iaurt cu miere și nuci.

Aceste lucruri le oferă clienților noștri garanția faptului că la noi vor servi întotdeauna preparate nu numai proaspete și tradiționale, ci și autentice. Și cu acest lucru nu se pot laudă multe restaurante.
Numai în taverna noastră puteți savura exemplare unice de peste proaspăt de captură (Fangri, Sinagrida, Red Spanner), ce pot ajunge până la 7-8 kg.

Creveții cu sos de unt și usturoi ce poartă semnătura Chef-ului nostru, Costel Dumitru, sau picioarele de King Crab, sunt felurile reprezentative ale La Kostas Taverna și două dintre motivele pentru care mulți dintre noii clienți devin obișnuiți ai “casei”.

Decorul tipic elen, sound-ul discret al trupei Arkadia Band, băuturile tradiționale elene venite în completarea meniului, adaugă un cadru perfect experienței gastronomice.
De aceea, cine vine pe strada Traian 238, va reveni.

Cine suntem?
Chef Costel Dumitru – a deschis „porțile” La Kostas Taverna în 2012, după douăzeci de ani în care și-a cultivat pasiunea pentru arta culinară.
Te așteptăm La Kostas Taverna! The Best Greek Food in town!