Povestea mea

M-am născut cu o pasiune care mi-a călăuzit întreaga viață: să fiu bucătar!

Primele mele momente în bucătărie au fost acum 30 de ani, în zona Foișor, unde, cu zâmbetul pe buze, invitam trecătorii să încerce din bunătățile pe care le pregăteam cu atâta drag. Fiecare gust pe care îl ofeream era un mic dar pentru cei care își doreau o bucată de răsfăț culinar.

Am fost unul dintre puținii bucătari din București care îndrăzneau să gătească fructe de mare!

Apoi, am plecat în Cipru, unde m-am dedicat învățării secretelor artei fructelor de mare, alături de cei mai buni maeștri ai bucătăriei mediteraneene.

img-05
Restaurant Lakostas Mension - Despre Noi

După mulți ani de învățătura și experiență, m-am întors acasă sub numele de Kostas – o poreclă grecească, ce mi-a rămas ca un simbol al legăturii dintre mine și acele locuri care m-au format. Am lucrat în diverse bucătării grecești, iar fiecare pas pe care l-am făcut m-a apropiat tot mai mult de adevărata savoare.

De-a lungul anilor am reușit să îmi câștig locul în inima clienților mei nu doar prin preparatele mele dar, mai ales, prin gustul inconfundabil care răspunde pasiunii și tradiției pe care le-am cultivat cu grijă.

Acum, de doi ani, am deschis propriul meu restaurant, Kostas Mansion, pe Strada Sfântul Ștefan 21, în inima Bucureștiului. Aici, vă aștept zi de zi să vă însoțesc în arta gusturilor și a plăcerii de a savura ceva unic și vă invit să descoperiți inclusive rețetele mele proprii, evidențiate KOR în meniu.

Vă aștept cu brațele deschise, zi de zi, să vă însoțesc în călătoria gusturilor și a plăcerii de a savura momente unice, care nu se uită niciodată!

Costel Dumitru

Chef Kostas

Rezervare

    Am citit si sunt de acord cu:

    Restaurant Kostas Mansion

    Ne dorim, ca atunci când ne vizitați, să vă lăsați cuprinși de magia miresmelor și a gusturilor ce vă duc cu gândul la vacanță pe malurile Mediteranei.

    1000
    +

    Clienți/zi

    30000
    +

    Preparate/lună